Veš Machine

Samoposlužna praonica rublja VEŠ MACHINE

Self-service laundry Veš Machine na samom okretalištu tramvaja na Savskom mostu u neposrednoj blizini između dva  studenska  doma na takozvanoj Savi odnosno Studenski dom Stjepan Radić i Cvjetno naselje koja  mnogim studentima olakšava brige pranja i sušenja rublja po pristupačnim cijenama i ostavlja ima dodatno vrijeme za učenje, studenske poslove, slobodno vrijeme ili odlazak na kavu ili pivo.

Vaš problem nedostatka vremena rješavamo uz minimalne troškove, bilo da ste fizička osoba, već spomenuti student, turist  ili pravna osoba poput restorana, hotela, hostela, apartmana, sportskih klubova,zdravstvenih ustanova, kozmetičkh i frizerskih salona i sl.

 

Koristimo najmoderniju tehnologiju i najpouzdanije  perilice i sušilice svjetskog proizvođača i brenda LG-a, posljednje generacije za pranje i sušenje rublja.

U samoj praonici rublja na raspolaganju su  4 perilice i 4 sušilice sa uputama za upotrebu kako iste koristiti, no međutim ukoliko negdje zapne stojimo na raspolaganju, te smo dostupni na svim raspoloživim sredstvima komuniciranja  bilo na telefon, e-poštu, facebook ili instagram.

U jednostavnom ambijentu stvorili smo opuštenu atmosferu dok vam se pere i suši rublje dok vi možete slobodno uživati uz omiljenu knjigu,pametni telefon jer smo za vas osigurali bespaltni wifi i aparat za kavu, tako da možete osjetiti osjećaj kućne atmosfere ili popratne sadržaje koji se nalaze  uz praonicu na Savi.

U svaku  vešmašinu stane 10 kg rublja, a u sušilice max do 13 kg.

Pranje košta 25 kn, a sušenje 5 kn jedan ciklus, no preporuča se nadoplatiti još dodatnih  5 kn kako bih odjeća bila što suša, tako da ispadne sušenje 10 kn u globalu.

U mašine se ubacuju kovanice od pet, dvije i jednu kunu, a u prostoriji se nalazi aparat koji mijenja novčanice za kovanice. Deterdžent i omekšivač uključeni su u cijenu, koristimo kvalitetne i ekološki prihvatljive deterdžente i omekšivače koji ostavljaju trag svježe oprane i osušene odjeće, a svatko se može poslužiti košarama za rublje kako bi iz mašina izvadio opranu odjeću.

Ono što nas izdvaja od ostalih samoposlužnih praonica rublja u Zagrebu je što smo „Pet friendly“ tako da su vlasnici svojih kućnih ljubimaca svakako dobro došli u ovu praonicu u kojoj mogu oprati odjeću, jastuke i deke punih dlaka od svojih pasa i mačaka.

Praonica radi tijekom cijelog dana, a mnogima je praktično što rublje mogu oprati subotom i nedjeljom čak do 22 sata.

VEŠ MACHINE koristi najmoderniju tehnologiju i najpouzdanije perilice i sušilice svjetskog proizvođača i brenda LG-a, posljednje generacije za pranje i sušenje rublja.

U svaku vešmašinu stane 10 kg rublja, a u sušilice max do 13 kg.

Ispunite upitnik

Male tajne velikih majstora

Male tajne velikih majstora Vrsta tkanine: osjetljivu tkaninu (npr. vunu ili svilu) i otporniju tkaninu (npr….

Mali kućni savjeti

1.Prije pranja rublja/odjeće ispraznite džepove. Odjeću sa zatvaračima/cifom zakopčajte. 2.U praonici se nalaze perilice kapaciteta 10…