Male tajne velikih majstora

Male tajne velikih majstora

Vrsta tkanine: osjetljivu tkaninu (npr. vunu ili svilu) i otporniju tkaninu (npr. ručnike) nemojte prati zajedno.

Temperatura pranja: savjetujemo vam da obratite pozornost na simbole za njegu na etiketama na odjeći. Tako ćete saznati na kojoj temperaturi možete prati tkaninu.

Stupanj onečišćenja: jako zaprljano rublje (s tvrdokornim mrljama) nemojte prati zajedno s blago onečišćenim tkaninama (npr. onima onečišćenima znojem).

Intenzitet boje (samo šareno rublje): crveno i crno rublje može izblijedjeti i trebalo bi se prati zajedno sa sličnim bojama. Savjetujemo vam da obratite pozornost na etikete na odjeći.

Priprema rublja:

jako zaprljane tkanine treba oprati odmah. Nove se mrlje mnogo lakše uklanjanju od osušene prljavštine. Mrlje možete unaprijed tretirati proizvodima namjenjenima za mrlje kojih ima na našem tržištu jednostavno nanesitmalu količinu gela na mrlju, lagano utrljajte uređajem za doziranje i pustite da djeluje najviše 10 minuta pa normalno operite, međutim ukliko perete svoje rublje u praonicama rublja ova prakse je dosta nespretna, stoga smo odabrali za naše korisnike profesionalni asortiman za pranje rublja kojih nema na našim policama u trgovačkim lancima, a radi se o tekućem deterdžent za namakanje, pretpranje i pranje rublja sa velikom sposobnošću kvašenja.Upotrebljava se za ručno i strojno namakanje, pretpranje i pranje rublja.Bogati sastav anionskih i neionskih tenzida omogućava učinkovito i potpuno uklanjanje svih zaprljanja. Zahvaljujući odabiru aktivnih sastojaka pogodno je za pranje rublja od svih vrsta vlakana na temperaturama do 90°C.